Forum -> proteza czy most

Tytuł:proteza czy most
Autor:Łucja
8.9.2011, 11:09
Mam dwa ubytki po prawej i lewej stronie dolnej szczęki. Dolna 3(prawa i 2 lewa) Co polecacie na wypełnienie : protezę szkieletową czy mostek? Podobno w mostku trzeba sąsiednie zęby spiłować a szkoda mi ich bo są zdrowe Z kolei w protezie szkieletowej jest taka szyna prowadząca z prawej na lewą stronę ... zapewne niewygodna. Co zrobić w takiej sytuacji?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?

psychiatria_w_praktyce_klinicznej.jpgnadcisnie_12.jpgbiblioteka_4.jpgzakazenia_w_poloznictwie_i_ginekologii.jpgandrologia.jpgchirurgia_nosa.jpg

• Forum
  • Kochani, poradźcie. nie mam zbyt sużo kasy,a brak dwóch czwórek i jednej szóstki na górze rujnują mi zycie. jest to mój największy kompleks. Dowiadywałam sie o koronki ale przy nich trzeba o...(więcej)
  • witam byłem u protetyka i proteza jest do poprawy mam być teraz na wizycie jak trochę zagoi mi się podniebienie pewnie na przyszły tydzień się umówię dziękuję za porady ...(więcej)
  • Mam dwa ubytki po prawej i lewej stronie dolnej szczęki. Dolna 3(prawa i 2 lewa) Co polecacie na wypełnienie : protezę szkieletową czy mostek? Podobno w mostku trzeba sąsiednie zęby spiłować a...(więcej)
  • Ja osobiście nie polecam nylonowej protezki ,zostań przy szkieletowej,ja dałam sie namówić niby lepsze,bo bez metalu ale o wiele gorsza w użyciu,jedzenie się gromadzi ,jest nie stabilna,ruchoma...(więcej)