Forum -> proteza i bol dziasel

Tytuł:proteza i bol dziasel
Autor:leszek
8.3.2011, 13:20
witam mam taki problem noszę protezę od niedawna i zaczynają boleć mnie dziąsła polećcie mi coś na to??

Autor:grzesiek
8.3.2011, 13:28
może coś Ci się zrobiło pod protezą i to Cie boli?? sprawdź i jak coś udaj się do lekarza

Autor:maria
9.3.2011, 09:09
właśnie udaj się do lekarza może trzeba poprawić Ci protezę, a jeżeli ból faktycznie jest uciążliwy spróbuj lek przeciwbólowy polecam pyralginę ona dodatkowo jest przeciwzapalna

Autor:zbyszek
9.3.2011, 12:37
no tak ale jeżeli będziesz miał tak zwane odleżyny pod protezą to będziesz musiał się udać na poprawę protezy ewentualnie coś protetyk Ci poleci na to

10.3.2011, 08:23
wczoraj dzwoniłem i idę dzisiaj po 12 na wizytę zobaczymy co mi powie

10.3.2011, 13:57
witam byłem u protetyka i proteza jest do poprawy mam być teraz na wizycie jak trochę zagoi mi się podniebienie pewnie na przyszły tydzień się umówię dziękuję za porady

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

psychiatria_w_praktyce_klinicznej.jpgnadcisnie_12.jpgbiblioteka_4.jpgzakazenia_w_poloznictwie_i_ginekologii.jpgandrologia.jpgchirurgia_nosa.jpg

• Forum
  • Kochani, poradźcie. nie mam zbyt sużo kasy,a brak dwóch czwórek i jednej szóstki na górze rujnują mi zycie. jest to mój największy kompleks. Dowiadywałam sie o koronki ale przy nich trzeba o...(więcej)
  • witam byłem u protetyka i proteza jest do poprawy mam być teraz na wizycie jak trochę zagoi mi się podniebienie pewnie na przyszły tydzień się umówię dziękuję za porady ...(więcej)
  • Mam dwa ubytki po prawej i lewej stronie dolnej szczęki. Dolna 3(prawa i 2 lewa) Co polecacie na wypełnienie : protezę szkieletową czy mostek? Podobno w mostku trzeba sąsiednie zęby spiłować a...(więcej)
  • Ja osobiście nie polecam nylonowej protezki ,zostań przy szkieletowej,ja dałam sie namówić niby lepsze,bo bez metalu ale o wiele gorsza w użyciu,jedzenie się gromadzi ,jest nie stabilna,ruchoma...(więcej)